Overzicht actueel

Hieronder vind je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

Niet van toepassing


Jaarverslag 2023

Jaarverslag 2023

Meedoen in Dinkelland

Dank je wel Rotary Dinkelland.Tubbergen

RC Ootmarsum doneerde op haar clubavond dinsdag 17 oktober aan vier instanties elk een mooi bedrag van 2000 euro. De opbrengst kwam uit het Streetsoccer toernooi dat recentelijk op 21 en 22 september werd georganiseerd. Dit toernooi voor basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 is jaarlijks toegankelijk voor kinderen uit de Gemeente Tubbergen en Dinkelland. De organisatie ligt in handen bij de Rotary Ootmarsum-Tubbergen en Sportservice Tubbergen. De leden van RC Ootmarsum staken de handen uit de mouwen bij de opbouw en zorgden voor sponsoren. Dankzij de sponsoren, die jaarlijks worden benaderd door de Rotary Ootmarsum-Tubbergen is er een geldbedrag van ruim € 8.000,- bijeengebracht die ten goede komt aan Stichting Leergeld en de Verjaardagsbox in zowel gemeente Tubbergen als Dinkelland. De Stichting Leergeld helpt kinderen bij wie er thuis geen geld is om te kunnen sporten, naar muziekles of zwemles kunnen gaan. De Verjaardagsbox ondersteunt gezinnen met kleine kinderen die geen geld hebben om de verjaardag van een kind te vieren. Namens de stichting Leergeld Dinkelland ontzettend bedankt voor deze fantastische gift. Het bedrag komt helemaal ten goede aan de kinderen (gezinnen), die het financieel moeilijk hebben!

Bestuursverslag 2023

Bestuursverslag Stichting Leergeld Dinkelland 2022

Bestuursverslag 2022

Download hier onze jaarrekening 2022

Download hier onze jaarrekening 2022

Download hier de jaarrekening 2022

Cheque Artic Challenge

We hebben een geweldige cheque in ontvangst mogen nemen met het fantastische bedrag van 4400 euro. Deze werd de Stichting Leergeld Dinkelland aangeboden door de deelnemende ondernemers van Artic Challenge, Namens vele kinderen: Heel hartelijk bedankt!

Jaarrekening 2021 is beschikbaar

In het jaarverslag van 2021 presenteren we de resultaten van stichting Leergeld in het afgelopen jaar. We zijn trots en dankbaar om te mogen melden dat er in 2021 10.000 kinderen geholpen zijn.

In 2022 al bijna 150 kinderen geholpen in de gemeente Dinkelland

Afgelopen jaar hebben we 120 kinderen kunnen helpen met het werk wat we als stichting doen.