Dank je wel Rotary Dinkelland.Tubbergen

Niet van toepassing

RC Ootmarsum doneerde op haar clubavond dinsdag 17 oktober aan vier instanties elk een mooi bedrag van 2000 euro. De opbrengst kwam uit het Streetsoccer toernooi dat recentelijk op 21 en 22 september werd georganiseerd. Dit toernooi voor basisschoolleerlingen van groep 5 t/m 8 is jaarlijks toegankelijk voor kinderen uit de Gemeente Tubbergen en Dinkelland.

De organisatie ligt in handen bij de Rotary Ootmarsum-Tubbergen en Sportservice Tubbergen. De leden van RC Ootmarsum staken de handen uit de mouwen bij de opbouw en zorgden voor sponsoren.

Dankzij de sponsoren, die jaarlijks worden benaderd door de Rotary Ootmarsum-Tubbergen is er een geldbedrag van ruim € 8.000,- bijeengebracht die ten goede komt aan Stichting Leergeld en de Verjaardagsbox in zowel gemeente Tubbergen als Dinkelland. De Stichting Leergeld helpt kinderen bij wie er thuis geen geld is om te kunnen sporten, naar muziekles of zwemles kunnen gaan. De Verjaardagsbox ondersteunt gezinnen met kleine kinderen die geen geld hebben om de verjaardag van een kind te vieren.Vul hier uw eigen inhoud in.

Namens de stichting Leergeld Dinkelland ontzettend bedankt voor deze fantastische gift.
Het bedrag komt helemaal ten goede aan de kinderen (gezinnen), die het financieel moeilijk hebben!